Graniit -10%
Vaata!

    Trendisoovitusi 2024. aastaks

    Üks maailma juhtiv köögi- ja vannitoamööbliga tegelevaid professionaale koondavaid organisatsioone NKBA (National Kitchen & Bath Association) korraldas 2024. a alguses ümarlaua, et arutada, millised on valdkonna parimate spetsialistide visioonid eelolevaks aastaks. 60aastase ajalooga ühingu põhjalikus raportis leidsid sajad ja tuhanded mööblitootjad, -disainerid ja -müüjad, et üldistada või läbivaid selgeid disainisuundi ennustada on aasta-aastalt järjest keerulisem. Kodukujundajate põhiline nõue olevat individualistlik lähenemine – nõutakse epikuurliku eluviisi mugavusi ja elurõõmu nautida laskvaid puhketsoone. Tahetakse isikupäraseid lahendusi, mitte universaalset kõigile sobivat masstoodangut. Konkreetsete stiilide, materjalide ja värvide asemel aga domineerivad pigem maailmavaated ja mõnikord lausa vastandlikud märksõnad. Väärtustatakse unikaalsust ja ruumid muutuvad üha enam koduomaniku nägu.

    Loe edasi

    Kõik graniidist töötasapinnad nüüd -10%

    Granitopis on kuni 31. märtsini kõik graniidist töötasapinnad 10% soodsamad! Kuna soodustus laieneb kogu tellimusele, siis saad allahindlust ka kõikidelt meie teenustelt ning lisatoodetelt nagu näiteks segistid, valamud ja seebipumbad, mille tellid Granitopist oma uue graniidist töötasapinna juurde. Tutvu meie laia tootevalikuga juba täna ja leia endale uus unelmate töötasapind!

    Loe edasi

    Diorite Verde – suursugune smaragdroheline graniit kaunistab Ikea köögimööblit

    2024. aastat alustasime külaskäiguga Liza ja Liami juurde, et uurida, kuidas valmis nende avar ja moodne U-kujuline köök. Noorte IKEAst ostetud ja integreeritud tehnikaga köögimööblit katab voolavate kullakaspruunide soontega samblaroheline graniit Diorite Verde, mis muudab olenevalt vaatenurgast värvi. Tõeliselt avaldub kivi iseloom just valguse käes, siis tulevad tumedal ja sametisel taustal paremini esile ka dioriidikristallid ja kvartsiiti meenutavad heledamad laigud….

    Loe edasi

    Pühadeaja eripakkumine: -10% kogu tellimuselt ja tasuta mõõdistamine!

    Aasta lõpp on imeline aeg, mil sätime kodud pühaderüüsse ja valmistume pidulikeks hetkedeks koos oma sõprade ja perekonnaga. Anna sel aastal oma kodule eriti kaunis sära, ja telli uus ning vastupidav kivist töötasapind Granitopist!

    Saabuva aastalõpu puhul oleme välja tulnud suurepärase eripakkumisega, mis kehtib kõikidele materjalidele Granitopi laias tootevalikus….

    Loe edasi

    Töötasapinna soetamine järelmaksuga

    Holm Bank AS-i pakutav Liisi järelmaks aitab Teid sobiva töötasapinna soetamisel! Saate ise valida sissemaksu suuruse ja lepinguperioodi pikkuse. Pärast lepingu allkirjastamist väljastatakse Teile soovitud kaup….

    Loe edasi

    Blanco valamute kampaania

    Blanco valamu 30% soodsamalt, kui tellid meilt uue töötasapinna!

    Tee Granitopist vähemalt 1500€ suurune töötasapinna tellimus, sest nii saad kvaliteetse Blanco valamu 30% soodsamalt. Pakkumine kehtib 01.08.2023 – 30.09.2023. Soodustus laieneb kõikidele Granitopi põhivalikus olevatele Blanco valamutele….

    Loe edasi

    Keraamika on üheaegselt ilus, trendikas ja äärmiselt vastupidav

    Kivi on igati põhjendatult ajatu vastupidavuse üks parimaid näiteid ja tugevuse etalon. Tänapäeva tehnoloogia aga võimaldab ka seda kõva materjali kõikvõimalikel viisidel lõigata ja töödelda, mistõttu pole ime, et kivi üha enam kodustes sisedisaini lahendustes kanda kinnitab ja pilku püüab.

    Loe edasi

    2023. aasta köögitrendid

    Kuidas valmib kvaliteetne ja kaunis köök?

    Uurisime Granitopi müügidirektorilt Silver Suurküttilt, mida toob aasta 2023, mis on praegu moes ja millest üldse alustada, kui ees seisab tühi köögiks mõeldud ruum.

    Loe edasi

    Kuldne sädelus mustal taustal – Galaxy Star graniit avatud planeeringuga köögis

    Otsustasime külla minna Miriami ja Harry juurde, et uurida, kuidas on vastu pidanud nende poolt valitud kivist köögitasapind – graniit Galaxy Star. Valguse käes säravate kuldsete täpikeste tõttu meenutab poleeritud must kivi tähistaevast ja kaunistab noorte köögis nii töötasapinda kui hiiglaslikku köögisaart. Tumehalli värvi moodsa mööbli ja musta köögitehnikaga kombineerituna on tulemus väga kaunis ja soliidne, aga kas ka praktiline?…

    Loe edasi

    Professionaal eelistab kivitasapinda

    Sel korral räägime Jennyga, kes on Granitopist tellinud juba kuus kivitasapinda. Tema ja ta tegemised on silma jäänud paljudele, ja põhjusega. Noor naine on ettevõtja ja kinnisvarainvestor, kelle armastus sisekujunduse ja kaunite kodude vastu paistab igast intervjuust ja imelisest lahendusest, millesse ta oma panuse on lisanud….

    Loe edasi

    Bianco Sardo graniit – ka lastega pere kodu võib olla väga stiilne

    Oleme külas Linnea kaunis kodus. Linnea pere moodne ja avara terrassiga maja mäe peal valmis umbes pool aastat tagasi. Kodu keskpunktiks on avatud köök, milles trendikas hall köögimööbel, suur köögisaar, soojad naturaalsest vineerist seinad, klassikalised disainlambid ja kaunis Bianco Sardo graniidist töötasapind moodustavad harmoonilise terviku….

    Loe edasi

    Kevadkampaania!

    Päike käib juba kõrgelt ja peagi on suvi! Kevadsoe meelitab õue, aeda ja terrassile ning innustab mõtlema, kuidas õuekööki või aiamajakese grillinurka värskendada.
    Kui tavaliselt on kivist tasapinna puhul kõige populaarsemad kaks viimistlust, poleeritud (P-polished) ja lihvitud (H-honed), siis eriti just kevad-suvisel perioodil muutuvad teised pinnatöötluse võimalused aktuaalseks. Õueköökide ehitamise ajal kasvab huvi graniidi vastu ja tähelepanu pööratakse rohkem ka põletatud ja harjatud (nn nahkse viimistlusega) materjalile. …

    Loe edasi

    2022. aasta köögitrendid

    Nii nagu eelmisel ja üle-eelmisel aastal, kogusime arhitektidelt ja sisekujundajatelt mõtteid, milliseks võiks kujuneda sisustustrendid aastal 2022.

    Covid on maailma muutnud ja sarnaselt eelmiste aastatega mõjutavad trende disainimesside asemel pigem sõprade soovitused, praktilised lahendused ja sotsiaalmeedias nähtud eeskujud. Seda, kui võimsalt kujundavad ostuotsuseid näiteks Instagram või Pinterest, nägime ka Granitopi statistikat vaadates. Nii tuli tõdeda, et õnnelike klientide poolt mitu korda nädalas jagatud pildid kaunimustrilise paekiviga mõjusid parima reklaamina ning tõstsid Jura Grey 2021. aasta kõige populaarsemaks materjaliks.

    Loe edasi

    Marmorimustriline Noble Carrara äsja valminud korteri köögis

    Käisime külas 23-aastasel Erical, kes koos elukaaslase Sveniga ostis oma esimese kodu. Noorte köögis rõhutavad heledad seinad valge marmori õrna mustrit imiteeriva kunstkivi värskust ja ilu. Noble Carrara kvartskivi valevusele pakuvad kontrasti naturaalne puit ja soliidne must köögitehnika.

    Loe edasi

    Marmor – kuninglik materjal

    Kaunis marmor on ajatu ja rohkete kasutusvõimalustega materjal. Marmorist on aegade jooksul loodud väga erinevaid tooteid – alates imekaunitest marmorpurskkaevudest, skulptuuridest ja ornamentidest väliterrassidel ning lõpetades pargipinkide, treppide, teesillutiste ja mälestustaiestega. Märkimata ei tasu jätta ka marmori rohkeid kasutusvõimalusi sisustuselemendina, sellest võib valmistada nii aknalaudu, katta kaminaid või kasutada seda luksusliku vannitoa kujunduses.

    Loe edasi

    Luksuslik taaskasutus

    Tänapäeval on poed küll täis mööblit, ent sisustuskaubamajades kipub valik olema üsna ühetaoline ja mitte kuigi isikupärane. Lisaks on tänapäeval kodu sisustamises märksõnadeks jätkusuutlikkus ja taaskasutus. Kindlasti ei tähenda see aga, et peaks tegema järeleandmisi kvaliteedis ja luksuses. Ainulaadse ja pilkupüüdva mööblieseme saab luua ise ja mis kõige tähtsam, nii jäävad kunstiteosesse tegija mälestused ja hing, mida poetoodangust iial ei leia. …

    Loe edasi

    Blue Pearl, Emerald Pearl ja Labrador Antique – 3 kuulsat graniidisorti Norrast

    Kui marmori puhul on kuulsad oma toodangu poolest eelkõige Lõuna-Euroopa riigid nagu Itaalia, Türgi ja Kreeka, siis graniidi puhul tuleks rääkida põhjamaadest, eriti Norrast.
    Graniidi, basalt- ja liivakivi ekspordi poolest oli Norra 2015. aastal India ja Brasiilia järel kolmandal kohal, edestades nii Hiinat kui Lõuna-Aafrikat, 2019. aastal tõusis aga graniidi eksportijana isegi 2. kohale ca 10% suuruse turuosaga (India 44%).

    Loe edasi

    Kodu kodust eemal

    Pikk koroonatalv soosis tubaseid tegevusi ning paljud inimesed võtsid ette kodu renoveerimise, et muuta see hubasemaks ja rohkem enda nägu, et päevi oleks mõnus mööda saata. Ka nüüd suvel, kui puhkame maal, suvilas või rändame kas või purjelaevaga merd avastama, ei pea kodu mugavusi maha jätma, vaid tasub luua suvekojugi sama hea keskkond. …

    Loe edasi

    Sisekujundajad soovitavad: 6 nutikat viisi, kuidas kasutada kivi kodu kaunistamiseks

    Sisekujundajate poole pöördutakse palvega kasutada kivist töötasapindu peamiselt köögis. Küll aga on veel mitmeid nutikaid viise, mille peale koduomanik tihti esiti võib-olla ei tulegi – siis saab disainer soovitada, kuidas luua kivi abil ajatu sisekujundus.
    Kasutades kodus läbiva ühtse joonena kivi, seob see elamise ühtseks tervikuks ning kvaliteetne materjal muudab üldmulje luksuslikuks. …

    Loe edasi

    Aastakümneid kestev kivitasapind

    Kivi on üks vanemaid materjale, mille inimene kasutusele võttis. Ihudes kivist välja nii esimesed tööriistad kui ka kasutades kivi alusmaterjalina, on see materjal juurdunud meie teadvusse kui vastupidav ja kestev.

    Kivist töötasapindade pakkuja Granitopi müügidirektor Silver Suurkütt selgitab, miks tasuks valida kodukööki või vannituppa kestev ja ajatu kivitasapind.

    Loe edasi

    Lihtsa vaevaga puhas kodu!

    Hügieen ja puhtus on oluline teema igas kodus. Me kõik soovime, et kui ootamatud külalised peaks kohvile tulema, oleks köök tip-top korras, poleks vaja muretseda ega piinlikkust tunda. Samas tahaks iga perenaine ja -mees, et koristamine võtaks võimalikult vähe vaeva ja aega….

    Loe edasi

    Õueköök – koduaia pärl, kus suvepäevi nautida

    Kui ilmad soojenevad, liigub aiaomanike mõte kevadele ja grillimisele. Kui aastate vältel on elutuba vaikselt terrassile või aeda laienenud ning veedetakse üha enam aega õues, siis koguvad populaarsust ka õueköögid. Väliköök või grillinurgake on mõnus kohake, kus loodust nautida, ilma et peaks toa ja aia vahel jooksma – kõik vajalik söögivalmistamiseks on aias kohapeal olemas….

    Loe edasi

    Granitopi töötasapinnad – 10 aastat!

    2021. aastal on Granitopil 10 aasta juubelisünnipäev. Juba 10 aastat oleme osalenud paljudes põnevates projektides, tuhandeid kodusid ja äriruume kaunistavad meie kivimeistrite tehtud töötasapinnad, aknalauad, diivanilauad, riiulid, trepid, kaminad jm….

    Loe edasi

    2021. aasta köögitrendid: minimalism, funktsionaalsus ja perekesksus

    Vanasti oli köök kodu süda, kus terve perega toitu valmistati ning koos suure laua taga söödi. Kiire elutempo tõttu aga arenesid köögid pigem ruumideks, kus kähku pärast tööd midagi ampsati.
    2020. aasta tõi endaga kaasa palju muutusi. Koroona-isolatsioon sundis paratamatult paljusid meist viibima rohkem kodus ning inspireeris mõtlema köögi funktsionaalsuse üle. Võiks öelda, et elukorralduse radikaalne muutus juhtis tagasi juurte juurde, aega, mil köök oli kodu südameks. Seda on näha alanud aasta köögitrendidestki.

    Loe edasi

    Maailma loomise jäljed sinu köögi töötasapinnal

    Kõige alguses oli suur tühjus. Selle ühes otsas oli Külm ja teises Kuum. Nende vahel oli igavikuline tühjus, nimega Ginnungagap. Kosmos. Määratu ja ääretu tühi ruum.

    Nõndamoodi, isegi tänapäeva teadusele üsnagi vastuvõetavalt, kirjeldatakse tuhat aastat tagasi viikingiraamatus „Noorem Edda“ maailma sündi. Said kokku Tuli ja Jää ja sellest kokkupõrkest sündis maailm. Kohtusid kaks vastandit ja see oligi ehk seesama Suur Pauk, mida koolis õpetatakse….

    Loe edasi

    Majapidamisruumi planeerimine

    Nii nagu köök ja vannituba, on ka majapidamisruum kodu üks tähtsamaid ruume, mille puhul kehtivad märksõnad nagu mugavus, avarus, praktilisus ja puhtus. Ja ehkki abiruum jääb külaliste pilkude eest varju, võib seegi koht kaunis ja korras olla, et elanikel oleks seal mõnus toimetada….

    Loe edasi

    Mis värvi köök valida?

    Kodu kujundamisel lähtutakse eelkõige seal elavate inimeste ilumeelest ja värvieelistustest, ent kindlasti on ka universaalseid lahendusi ja põhimõtteid, mida tasub remonti tehes arvestada. Traditsioonilsema maitsega sisustajad teavad, et roostevaba terasest köögitehnikaga ja läikivmustade pliitide-ahjudega sobivad hästi klassikaliste värvide kombinatsioonid nagu valge, must ja hall.

    Heledad pinnad jätavad ruumist avarama mulje, kuid samas peab meeles pidama, et säravvalge köök seab puhtuse pidamisele kõrgemad nõudmised. Olgu mööbel ja köögitasapind matt või läikiv, moodsalt minimalistlik või romantiline, valgelt pinnalt paistavad kasutusjäljed paremini silma ning seetõttu ei pruugi selline valik meeldida praktilisema meelega inimesele….

    Loe edasi

    Abiks köögi töötasapindade valikul

    Mis materjal sulle sobib?

    Köögi tasapindade valik võtab silme eest kirjuks. Levinumad materjalid on hubane täispuit, soodne kõrgsurvelaminaat, tugev kunstkivi (kvartskivi või terrazzo) ning looduskivid nagu marmor, graniit ja paekivi. Milline aga neist valida? Tasub järele mõelda, milline kokkaja sa oled ning kui vastupidavat tööpinda vajad….

    Loe edasi

    Nipid, kuidas säästlikult kööki remontida

    Köök on paratamatult üks kallimaid ruume kodus, mida renoveerida ning uue köögimööbli hinnad võivad ulatada lausa kümnetesse tuhandetesse. Aga see ei tähenda, et väikse eelarve puhul peaks köögi unarusse jätma – remonti saab teha ka nutikalt ja soodsalt….

    Loe edasi

    Kunstkivi töötasapinna materjalina

    Kivi on töötasapinna materjalina tuntud ja armastatud. Sajandeid kasutusel olnud graniidil ja marmoril on siiski mõned spetsiifilised omadused, mille tõttu päris kõigeks need kivisordid ei sobi. Nii on koduomanike, arhitektide ja sisekujundajate vajadused kaasa aidanud, et kasutusele võetaks erinevad kunstkivi tootmise tehnoloogiad.
    Looduskivi tekkeprotsess on keeruline ja kontrollimatu, materjal ei ole alati veatu ja võib sisaldada mikropragusid, kivistumata setteid või õhumulle. Inimese poolt tehislikult loodavate kivide puhul aga püütakse tootmist võimalikult ühetaolisena hoida ja seetõttu on kvartskivi ja Terrazzo-kivi (tuntud ka komposiitkivi, kunstmarmori, tsementmarmori ja Terrazzo marmori nime all) oma kvaliteedilt ühtlasemad….

    Loe edasi

    Lastesõbraliku köögi planeerimine

    Peale pikka päeva on kodus just köök see koht, kus pere taas jälle kokku saab. Köök on ruumina alati olnud olulisel kohal ning juba ürgsetel aegadel koguneti ikka tulekolde ümber toitu valmistama, seltskonda nautima ja juttu puhuma. Seepärast on tähtis köögi renoveerimisel ja planeerimisel arvestada, et kodu kõige tähtsam ruum vastaks kõikide elanike, sh laste vajadustele….

    Loe edasi

    Nipid, kuidas luua vajadustele vastav köök, mis teenib sind aastaid

    Köögiremonti kiputakse tegema üsna harva ja köök valitakse pikkadeks aastateks. Seetõttu on oluline hoolikalt läbi mõelda ning planeerida, millised lahendused on teie perele olulised ja mugavad ka mitme aasta pärast. Samuti tasub valida kvaliteetsed ning kauakestvad lahendused, mis niipea kulumise märke ei ilmuta. …

    Loe edasi

    Köögisaar – kaasaegse köögi keskpunkt

    Olid ajad, mil kööki peeti pigem abiruumiks, see oli pisike pugerik, kuhu mahtus mööbli vahele askeldama vaid üks inimene, reeglina palgaline köögiabiline või perenaine. Õigupoolest polnud köögis õieti ruumi temalegi, rääkimata söögilauast, mille ümber mahuks sööma kogu pere korraga. Sääraseid väikseid ruume kohtab tihti sajand või rohkem tagasi ehitatud majades, peamiselt kesk- ja vanalinnas….

    Loe edasi

    Kõige hügieenilisem tasapind on kvartskivist

    Valamud üldiselt kubisevad bakteritest ning mõned uuringud on koguni näidanud, et kraanikauss on üks räpasematest kohtadest köögis. Põhjust ei tule kaugelt otsida – valamus me ju valmistame ette toitu, peseme ja puhastame nii liha, kala kui ka köögivilju. Nii kipub mustus kogunema äravoolu ava ümbrusse ja kanalisatsioonitorru.
    Viirusepuhang on pannud paljud inimesed mõtlema rohkem hügieenile ning kindlasti tasuks kodu puhul puhtuse poole püüdlemist alustada eelkõige köögist, kus valmivad toidud, mida me sööme. Seega oleks mõistlik teha hügieenilisemaid valikuid ning valida oma kööki tasapind ja valamu, mida on lihtne puhastada….

    Loe edasi

    Allahindlus -30%

    Quartzforms kvartskivid Lavic Navajo, Absolute Deep Black ja Honey Galaxy (30mm, poleeritud) -30%.

    Loe edasi

    Blanco Silgranit valamud: tasapinnakiviga harmoneeruvad pilgupüüdjad

    Kööki planeerides ei tohiks jätta tähelepanuta valamut. Milline peaks olema üks hea valamu? See peaks pakkuma silmailu, olema lihtne hooldada ja puhastada ning see võiks oma uueväärse välimuse säilitada pikkadeks aastateks. Kõigile nendele tingimustele vastavad graniidist tehtud Blanco Silgranit valamud.

    Loe edasi

    Blanco valamud ja segistid – täius avaldub detailides

    Vesi on tähtsal kohal iga elusorganismi jaoks ja inimese keha sisaldab umbes kahe kolmandiku ulatuses vett. Samuti on vesi oluline köögis ja seda mitte ainult söökides ja jookides kasutamiseks, vaid ka toiduainete ettevalmistamisel, salatite, puu-, juurviljade puhastamisel, nõude pesuks jne….

    Loe edasi

    Black Galaxy Star, Star Gate ja Nero Assoluto

    Sügavmusta graniidi kolm säravaimat esindajat

    Tumedaid, musti, mustjaspruune ja -halle graniidisorte on palju, kuid kõige kuulsamad ja populaarsemad neist on Black Galaxy Star, Star Gate ja Nero Assoluto. Võib-olla ei peaks neid võrdlema ja loomulikult on iga arvamus ja võrdlus väga subjektiivne, kuid vaatleme siiski, mis on neis kivides sarnast ja erinevat….

    Loe edasi

    Kvaliteetne vannituba pikkadeks aastateks

    Kui eluruumides armastatakse vaheldust ning tihti värskendatakse nii seinavärvi, tapeete kui ka muid sisekujunduselemente ja mööblit, siis vannituba on selline ruum, mille remonti keegi pikisilmi ei oota. Põhjus selleks on lihtne – vannitoaremont kipub olema kulukas, tülikas ning väga tolmune töö, mis elanike elu häirib. Seetõttu on tähtis vannitoa remont teha kvaliteetsete materjalidega, mis niipea vahetamist ei vaja. Ka kiiresti kaduvate trendide järgimine pole vannitoas omal kohal – pigem tasuks eelistada ajatut klassikat, mille väärtus püsib ja millest ära ei tüdine….

    Loe edasi

    Kaunis marmorist kamin on kodu süda

    Tihti öeldakse, et kodu süda on köök. Need, kellel on kodus kamin, julgeksid sellele vastu vaielda – kodu süda on hoopis kamin. Pole midagi paremat kui külmal talvel või isegi sumedal suveõhtul perega kamina ümber koguneda, selle soojust ning praksuvat tuld nautida. On ju aegade algusest peale olnud tuli just see koht, mille ümber õhtuti lähedastega koguneti end soojendama ja lugusid vestma….

    Loe edasi

    Marmorist aknalauad – pilgupüüdjad teie kodus

    Ilmselt paljude jaoks kuulub marmor materjalina suursuguse ajalooga häärberitesse, villadesse ning luksuslikesse viietärnihotellidesse. Seal on marmorist nii põrandad, laiad trepid kui ka massiivsed aknalauad. Kodustes oludes näeme aknalaua materjalina pigem tavapärast laminaati või puitu, mis ajab asja ära, ent kindlasti pilku ei püüa. Kuid miks mitte tuua seda suursugust ja kaunist materjali, marmorit, ka enda koju?…

    Loe edasi

    Eripakkumine!

    Allahindlus!

    Lihvitud paekivi Azul Bateige (20/30 mm) ja poleeritud kvartskivi Harmonia Dolomites (30 mm) poole soodsama hinnaga!…

    Loe edasi

    Uued tooted!

    Teie köögist või elutoast on juba pikka aega puudu olnud üks tähtis ja värvikas sisekujunduselement! Granitop astus sammu edasi ja tootevalikusse on tulnud lisaks töötasapindadele ka lõikelauad kahes erinevas suuruses, serveerimisalused, snäkilauad ning tee ja kohvitasside alused….

    Loe edasi

    Granitopist tellimine – kiire ja mugav!

    Granitopist töötasapindade tellimise üks plusse on võimalus meie kodulehel arvutada välja materjali ja paigalduse hind. Planeerimise juures tuleb köögi renoveerijale appi hinnakalkulaator, mis võimaldab mõne minutiga valida välja eelistatud tasapinna materjali, selle värvi ja paksuse, sisestada mõõdud ja hinnata, kui palju töötasapind maksma läheb.

    Loe edasi

    Köögi töötasapinnad Carrara marmorist

    Pole vist ühtki teist kivi, mis oleks sama tuntud ja armastatud kui valge Carrara marmor. Läbi aastatuhandete on Bianco Carrara olnud ajatu ja ainulaadse luksuse sümboliks (marmaros – kr. k särav kivi). Eriline pole mitte ainult selle stiilse kivi väärikas minevik, vaid ka moevooludest üle olemine – Bianco Carrara kestvus, läbikumav pind ja valguse käes pärlendav ilu on igavene….

    Loe edasi

    Kivist töötasapind – rohkem lahendusi, kui arvad!

    Graniidist, marmorist ja kvartskivist töötasapinnad on esindusliku välimusega, neid on kerge hooldada ning kivipinnad sobivad nii moodsasse disainerikööki kui ka klassikalisse interjööri. Parima tulemuse saavutamiseks on hea teada kõiki võimalusi, mida nende ainulaadsete materjalide kasutamine pakub….

    Loe edasi

    Must marmor – hubase kodu luksuslik pärl

    Lihtsaim viis hubase ja stiilse kodu loomiseks on kasutada sisekujunduses looduslikke materjale. Marmor on moondekivim, mis on vastupidav ja annab elamisele isikupärase ja praktilise lisaväärtuse. Sellest saab valmistada nii köögitasapindu kui ka, näiteks, raamaturiiuleid, aknalaudu, plaate kamina või ahju ette.

    Loe edasi

    Töötasapinna hooldus ja puhastamine

    Kivist töötasapinnad on nii kaunid kui vastupidavad ning ei nõua eriti palju hoolt. Kui tahad olla kindel, et siidiselt matt või peegelsiledaks poleeritud pind aastakümneid uueväärsena püsiks, tuleks siiski mõnda reeglit meeles pidada….

    Loe edasi

    Crystal Calacatta kvarts

    Alles üsna hiljuti, 2018. aasta kevadsuvel turule tulnud uued materjalid võeti klientide ja sisekujundajate poolt hästi vastu! Tänaseks on rõõm täienenud materjalivalikust jõudnud paljude klientide köökidesse ja vannitubadesse!…

    Loe edasi

    Kuidas valida köögivalamut?

    Kivist tööpinda valides pööra tähelepanu ka valamule!

    Looduskivist (marmorist, graniidist) või kunstkivist töötasapind on investeering, mille eest saad kauni köögi aastakümneteks. Loomulikult on see otsus, mida ei saa teha kiirustades, sest iga hooajatrendiga kaasaminek muutub väga kulukaks sisustushobiks. Mis aga veel kindlam – disainköök võib olla kuitahes ilus, hooldada ja koristada tuleb seda siiski, seepärast on oluline valida oma harjumustega sobiv töötasapind….

    Loe edasi

    Mugav ja trendikas vannituba

    Vannitoa renoveerimine on igale koduomanikule suur väljakutse. Samas võib ka eriteadmisi omamata saavutada suurepärase tulemuse, kui kõik hoolikalt läbi mõelda ja koostada konkreetne tegevuskava, eelarve ja plaan. Muidugi kehtivad vannituba remontides mõned üldreeglid – kasutada tuleb õigeid materjale ja valida usaldusväärsed koostööpartnerid….

    Loe edasi

    Ideid väiksema köögi jaoks

    Igal kodul pole suurt kööki, mis külgneb elu- või söögitoaga. Mõnes korteris, sageli linnasüdame vanemates majades, on ruum toidu valmistamiseks sageli imepisike.

    Moodsa köögi jaoks on välja mõeldud lahendusi, millest meie esivanemad undki ei osanud näha ning tänu sellele võib valikuid olla palju rohkem kui esmapilgul tundub! Selleks, et köök suurusest olenemata kena ja kasutajasõbralik saaks, on kasulik meeles pidada mõnda kuldreeglit.

    Loe edasi

    Abiks köögisaare planeerimisel – kuni kaks korda suurem tööpind!

    Remondi või renoveerimise käigus ära unusta köögisaart!

    Iga toiduvalmistamist armastav inimene teab, kui tähtis on hästi organiseeritud köök ning kui lihtne ja isegi nauditav võib gurmeeõhtusöögi tegemine olla, kui kokkamisel kasutada õigeid vahendeid. Kvaliteetne tooraine on hea maitse puhul muidugi põhiline, kuid kindlasti on toiduainetega võrdselt tähtis ka valmistusviis ja kasutatavad seadmed. Paraku tuleb kõiksugu nõud ja tehnika ka kuhugi ära mahutada. Hea võimalus täiendavate sahtlite-kappide ja suurema töötasapinna saamiseks on hoolega planeeritud köögisaar….

    Loe edasi

    Saime valmis uue kodulehe

    Tehnoloogia areneb tänapäeval kiiresti ja koos sellega tõusevad ka inimeste ootused. Loomulikult soovivad Granitopi kliendid, et meie kodulehekülg oleks sama kaunis ja veatu nagu Granitopi poolt valmistatavad graniidist, marmorist ja kvartsist töötasapinnad, aknalauad, kaminad jms….

    Loe edasi

    Mis värvi ja millise mustriga töötasapind valida?

    Erinevaid materjale on palju ja mõnikord lihtsustab töötasapinna valikut, kui jätta kõrvale kivi liik. Esiteks võiks mõelda sellele, mis värvi ja millise mustriga oleks Sulle meelepärane töötasapind!

    Niisiis – soovitusi töötasapinna valimiseks…

    Loe edasi

    Jura Grey paekivi on jätkuvalt populaarne!

    Nii nagu graniit, marmor ja teised looduskivid, on ka paekivi moodustunud miljoneid aastaid tagasi geoloogiliste, biokeemiliste jt protsesside käigus. Paekivi mustrit on emake loodus kujundanud tõesti kaua ja mõnes kivis on Juura-ajastu elutegevus ja merelised setted selgelt tänapäevani näha.

    Loe edasi

    Köögi värskendamine on investeering iseenda õnne!

    Tänapäeval valmivad disainköögikapid kvaliteetsetest materjalidest, on loodud konkreetset ruumi silmas pidades ja pere vajadusi arvestades. Valides sobivat kõigi nende erinevate käepidemete, siinide, stopperite, dekoratiivpaneelide jms seast; õige tehnika leidmisele ja toimiva köögi planeerimisele võis kuluda tunde ja tunde ning tuhandeid eurosid. Pärast paari-kolme aastat võib aga hakata tunduma, et köök pole siiski päris ideaalne või oleks aeg väikseks värskenduseks. Selleks pole vaja hakata põhjalikku remonti tegema või uut köögimööblit ostma – sageli annab uue ja unikaalse tunde ka töötasapinna väljavahetamine!

    Loe edasi

    Kaunis kodu rõõmustab igaüht!

    Kodu renoveerimine on aeganõudev tegevus ja kivist töötasapinnad on ühed viimastest kodukujunduse elementidest. Vaatamata sellele ei õnnestu meil alati näha seda säravat lõpptulemust, mille nimel koos klientidega pingutame – ikka on veel kusagil midagi värvida, keraamilised plaadid seina panna või midagi silikoonida. Ja isegi kui töötasapinnad, taustakivid, valamu ja segisti on paigas, ei ole pilt päris terviklik.

    Loe edasi

    Kuidas kujuneb töötasapinna hind?

    Töötasapinna hinna saad välja arvutada kõigest paari minutiga!

    Iga kivist töötasapind on rätsepatöö, mis valmib just Sinu vajadusi ja eelistusi silmas pidades. Sobiva kivipinna valimisel tasub arvestada oma köögi sisekujunduse, elustiili ja harjumustega, pereliikmetega (eriti väiksematega), köögi suurusega jms.
    Kõik need valikud mõjutavad ka töötasapinna hinda – iga pisiasi on oluline ja alati on mõistlik hoolikalt kaaluda, mida ja millisel kujul on tarvis.

    Loe edasi

    Marmorist töötasapinnad on endiselt moes!

    Kõikidest töötasapinna materjalidest on marmor paljude arvates kõige suursugusem ja kaunim materjal, paraku käib marmori iluga kaasas tundlikkus väliste mõjude suhtes. Nii rõhutame alati valikuid tutvustades ka planeerimise praktilist külge ja seda, et kööki on meil pakkuda ka marmorist paremaid ja vastupidavamaid materjale.

    Loe edasi

    Segistid ja seebipumbad

    Segistid

    Saadaval kvaliteetsed Blanco segistid igale maitsele. Saadaval on kõike traditsioonilistest köögisegistitest pilkupüüdvate disainerlahendusteni. Enamik Blanco segisteid on loodud silmas pidades mõnda Blanco köögivalamute tootesarja, millega nad eriti hästi kokku sobivad. …

    Loe edasi

    Valamud

    Granitop pakub laias valikus kvaliteetseid Blanco köögivalamuid

    Erinevate pealt- ja alt paigaldavate valamute seast leiab igaüks endale midagi sobivat ning lisaks soodsatele hindadele on meilt valamu tellimine ka muretu – kõik ühest kohast! …

    Loe edasi

    Töötasapinna hooldamine

    Kuidas hoida oma graniidist, marmorist või kvartskivist töötasapinna kaunist välimust

    Arvestades välimust ning kasutusmugavust, on graniidist ja kvartskivist töötasapinnad parim valik, kuid muretuks igapäevaseks kasutamiseks ning kauni välimuse pikaajaliseks säilitamiseks on kasulik teada üht-teist nende materjalide omadustest ja hooldusnippidest. Tööpinna laitmatus seisukorras hoidmiseks ei kulu aastas rohkem kui 30 minutit.

    Loe edasi

    Kvartskivi

    Kvartskivi on tuntud ka tehiskivi või kunstkivi nime all. Nagu nimigi ütleb, see on inimese poolt valmistatud. Tema eelisteks on muutumatu ja ühtlane värvitoon ning suurepärased tehnilised omadused – kvartskivi on tugev, vastupidav ning puuduvad poorid, mis võiksid erinevaid aineid sisse imada. See muudab kvartskivi väga hügieeniliseks.

    Loe edasi

    Graniit

    Graniit 

    Graniit on miljoneid aastaid tagasi moodustunud looduslik kivi, mis paistab silma eelkõige oma ilu, aga ka tugevuse ja vastupidavuse poolest.

    Graniidist töötasapinnad on kulumiskindlad ning kannatavad ka kõrgemaid temperatuure. Iga töötasapind on unikaalne, sest teist täpselt samasuguse mustriga koopiat pole võimalik valmistada. Mustrid võivad sõltuvalt kivi liigist olla võrdlemisi ühetaolised, aga ka väga muutlikud. Vali graniit, kui hindad ainulaadsust ja püsivat ilu!

    Loe edasi

    Marmor

    Marmor on töötasapinna materjalina väga populaarne ning laialt kasutatud. Siiski peab marmori kasuks otsustades arvestama, et tegemist on tähelepanelikkust ja hoolt nõudva materjaliga.

    Lisaks klassikalisele valgele Bianco Carrara marmorile pakume me ka musta Nero Marquina marmorit Hispaaniast ja kaunist rohelist Lõuna-Ameerikast pärit Verde Guatemala marmorit. Nero Marquina on must marmor valgete joontega ja sobib paremini vannituppa või aknalaudadeks kui köögi tasapindadeks, kuna vajab köögis suuremat hoolt. Verde Guatemalat oma rahuliku tumerohelise tausta ja mõnusa mustriga soovitame samuti pigem väljaspoole kööki, ent oleme valmistanud sellest ka rohkelt imekauneid töötasapindasid, aknalaudu, diivanilaudu jne.

    Loe edasi

    7 nõuannet, kuidas kivist töötasapinda valida

    Niisiis, Sul on olemas oma köögi plaan või köögimööbel on juba paigas ning soovid selle peale ka töötasapinda või olemasoleva välja vahetada. On mitmeid erinevaid materjale, millest kivi on üks vastupidavamaid ja ilusamaid. Järgnevalt anname Sulle nõu, kuidas endale kivist töötasapinda valida.

    Loe edasi

    Marmorist töötasapinnad – ajatu elegants

    Marmor on looduslik kivi, mis on moodustunud loendamatute aastate jooksul surve ja kuumuse all lubjakivist. Üle maailma kuulsast Carrara marmorist töötasapinnad on viimaste aastate populaarseim materjal köögi töötasapindade valmistamisel.

    Klassikaline valge marmor Itaaliast on sümboliseerinud luksust Rooma riigi ajast saati ja on tänapäeval kättesaadav igaühele. Marmoripinnad on alati unikaalsed ja ükski marmorist tööpinnaga köök pole teisega sarnane.

    Loe edasi

    Graniit, marmor või kvarts?

    Kivist töötasapinda oma kööki või vannituppa valides tasub esmalt silmas pidada praktilisi kaalutlusi: materjali füüsikalisi omadusi nagu vastupidavus kriimustustele, kuuma-, määrdumis- ning kulumiskindlus.

    Loe edasi

    Poleeritud või lihvitud töötasapind?

    Kivist töötasapind, selle muster ja ilu on õige hoolduse korral peaaegu igavene. Ometi sõltub pinna viimistlusviisist palju ja kindlasti tekib huvilisel aeg-ajalt küsimus: milline on ikkagi just minu kööki sobiv või minu kodu jaoks kõige praktilisem lahendus?

    Loe edasi
Varasemad postitused